OVER MIJ

Hoi ik ben Marieke Budding, uit 1981, getrouwd en moeder van 3 kinderen!

Welkom op mijn site! Ik hoop dat je alle antwoorden kan vinden die je zoekt. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

Even wat achtergrondgegevens zodat je een beetje weet wat ik allemaal heb gedaan en hoe ik tot een eigen praktijk ben gekomen!

In 2002 ben ik van school afgekomen en sindsdien ligt mijn hart bij het begeleiden van kinderen in hun leerproces. Kinderen met een rugzakje of een gedragsstoornis zijn ook van harte welkom!

Ik heb ruim 10 jaar in het speciaal voortgezet onderwijs gewerkt waar ik diverse diploma’s coaching, mentoraat en speciaal onderwijs heb gehaald. Hier heb de meeste ervaring op opgedaan.

In 2014 ben ik mijn eigen praktijk aan huis begonnen. Lekker in een ruimte bij mij aan huis, waar het zoveel mogelijk prikkelarm is, met kinderen werken aan hun zelfvertrouwen, huiswerk of onderwerpen (bijles of RT) waar ze vast lopen. 

Alle kinderen zijn welkom; op dit moment is de jongste 7 en de oudste bijna 21. 

Naast de praktijk val ik nog steeds in op diverse scholen, diverse niveaus om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen het onderwijs veranderd. En ben ik inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van ASS en ADHD.